Diverse workshops bij ABO Tuin

In het najaar en gedurende de wintermaanden organiseren wij regelmatig tuingerelateerde workshops! In onze nieuwe bedrijfsruimte, staat de koffie klaar met wat lekkers erbij en gaan we aan de slag om mooie decoratiestukken zelf te maken die u zowel in huis als buiten in uw tuin kunt gebruiken of waarvan de natuurlijk materialen zomaar uit de tuin gehaald kunnen worden.

Bovendien is het mogelijk onze sfeervolle workshopzaal te huren voor een dag, dagdeel of meerdere dagen. Bijvoorbeeld voor een vergadering, teambuildingsactiviteiten of zogenaamde bosdagen. In een landelijke omgeving vindt u alle rust om, even weg van alle dagelijkse beslommeringen, uw blik te richten op de toekomst. De koers uitzetten voor de toekomst, een kennismaking van nieuwe collega’s bij bijvoorbeeld een fusie, een eindejaars bijeenkomst met uw team of afdeling.

Wij zetten de zaal voor u klaar in de opstelling die u wenst. Middelen als beamer, scherm, flipovers ed. zijn beschikbaar. Tevens kunnen wij koffie/thee arrangementen, lunch en andere F&B-voorzieningen voor u verzorgen. En indien de tijd het toelaat, kunnen we een leuke workshop inpassen in uw programma.

Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden!