Workshop ‘Etagères van eikenhout met draadstaal’

Een plaatje op een grote tafel of op een side table op uw terras! Van dwarsdoorsnedes van een eikenboom kiezen we 4 schijven die we met elkaar verbinden door middel van een grote draadstaal pin. Er wordt gewerkt met vers (nat) hout omdat vers hout beter te bewerken is. U bent vrij om te kiezen om de boorgaten allemaal precies in het midden te maken of hier iets vanaf te wijken. De eerste keuze past heel goed bij bijvoorbeeld steeds kleiner wordende schijven eikenhout. De tweede kan heel goed wanneer u schijven uitkiest van ongeveer gelijke grootte en deze niet recht onder elkaar plaatst. Dit geeft een speels effect aan uw etagère.

20151003_113707

Links op de foto een etagère van onbewerkt hout.
Rechts een etagère die ongeveer 3 maanden na de workshop geschuurd is waardoor de uitstraling wat meer gepolijst wordt.

De kosten voor deze workshop zijn:
€ 32,50 voor een kleine étagère (4 schijven, totale hoogte ongeveer 50 cm)
€ 75,00 voor een grote étagère (4 schijven, totale hoogte ongeveer 100 cm)
Deze prijzen gelden per persoon, inclusief koffie/thee met wat lekkers bij aanvang, materiaal, gebruik van diverse benodigde gereedschappen en een consumptie tijdens de workshop.

U kunt zich aanmelden voor de workshop ‘Etagère van eikenhout met draadstaal’. U kunt hiervoor bellen op (06) 43 26 33 77 of mailen naar info@abotuin.nl. Wanneer we voldoende aanmeldingen hebben plannen we de volgende datum in overleg met u in.