Workshop ‘Wanddecoratiebord’

Op een regel worden een zestal planken gemonteerd die vooraf geschuurd zijn. Aan de achterzijde tekenen we de vorm uit waarin u straks aan de voorzijde de lampjes wilt zien. We verdelen de lampjes en boren de gaatjes om de lampjes doorheen te drukken. De aan- en uitschakelaar wordt netjes aan de achterzijde achter het regelwerk weggewerkt zodat het niet in de weg zit bij het ophangen van het bord aan de muur. Aan de voorzijde komt onderaan nog een schapje voor de benodigde decoratiematerialen.

Het resultaat is een leuk bord waarop u allerlei dingetjes vastmaakt waar u blij van wordt: bijvoorbeeld een bosje vers gelukte en heerlijk geurende lavendel uit eigen tuin of pas geplukte druiven. Door de basis van kronkelhazelaar is het eenvoudig iedere keer iets anders op het bord te bevestigen. Dat kan natuurlijk in de winter ook prima kerstversiering zijn of kleine kievitseitjes in de lente.

De prijs van deze workshop is € 37,50 per persoon, inclusief koffie/thee met wat lekkers bij aanvang, materiaal, gebruik van diverse benodigde gereedschappen en een consumptie tijdens de workshop.

U kunt zich aanmelden voor de workshop ‘Wanddecoratiebord’ via (06) 43 26 33 77  of info@abotuin.nl o.v.v. de naam van de workshop en de datum waarop u graag wilt komen.

Wanddecoratie