Workshop ‘Wanddecoratiekastje van pallethout’

In de voorbereiding hebben wij allerlei stukken hout al op maat gezaagd. Stukken met rechte zijden en ook al stukken die in verstek gezaagd zijn. Tijdens de workshop bepaalt u de vorm en de afmeting van uw kastje: kubusvormen en rechthoekige driehoeken, u kunt van alles maken! Door te variëren met vorm een grootte ontstaat uw eigen unieke kast! We verbinden de onderdelen met een electrisch nietpistool en verstevigen indien nodig met extra schroeven. Wie wil mag het kastje mooi opschuren met de schuurmachine. Eventueel een mooi kleurtje geven is handiger om thuis te doen, omdat de verf anders nog nat is en het kastje dan niet mee naar huis genomen kan worden.

De prijs van deze workshop is € 47,50 per persoon inclusief koffie/thee met wat lekker bij aanvang, materiaal, gebruik diverse benodigde gereedschappen en een  consumptie tijdens de workshop.

U kunt zich aanmelden voor de workshop ‘Wanddecoratiekastje van pallethout’ via (06) 43 26 33 77 of info@abotuin.nl o.v.v. naam van de workshop en de datum waarop u zou willen komen.

Wanddecoratiekastje_1

Het is ook mogelijk deze workshop te volgen en in plaats van pallethout eikenhout te gebruiken. Het resultaat wordt veel degelijker en robuuster. Kost ook een beetje meer, maar dan heb je ook wat! Prijs van deze workshop met eikenhout is € 47,50 per persoon.

Wanddecoratiekastje_2