Najaarsworkshop “Wijn/kaas plank of Bier/worst plank”

Soms bent u op zoek naar een leuke activiteit die je met collega’s, vrienden of familie kunt ondernemen. Lang niet altijd heeft iedereen dezelfde voorkeuren en/of smaak. Daarvoor biedt ABO Tuin de avondworkshop “Maak je eigen wijn/kaas plank of bier/worst plank” aan.

We beginnen de avond om 19.30 uur met koffie of thee en wat lekker erbij. Johnny legt uit hoe we de wijn/kaas plank of de bier/worst plank gaan maken, waarna we aan de slag gaan. Het resultaat is een stoere eikenhouten etagère waarmee u tegelijkertijd een fles wijn met 4 wijnglazen én diverse kaasjes (of andere hapjes) met bijvoorbeeld toastjes of stokbrood kunt meenemen naar de borreltafel. Bij de bier/worst plank zijn eerder genoemde ingrediënten natuurlijk vervangen door bier, bierglazen en diverse worsten en vleeshapjes. Tijdens en na afloop van de workshop wordt er goed voor u gezorgd met een drankje en een hapje. Al met al een volledig verzorgd avondje uit! Leuk om met vrienden, familie of collega’s te ondernemen…

Deze workshop kost € 75,- incl. BTW per persoon. Dit is inclusief koffie/thee bij aanvang, begeleiding, materialen, gebruik van benodigde gereedschappen en een hapje en een drankje. De minimale groepsgrootte voor de workshop is 10 personen.

Voor vragen en aanmeldingen kunt u contact met ons opnemen via e-mail: info@abotuin.nl of telefonisch op (06) 43 26 33 77.

20151003_113751