Hecht u waarde aan een mooie tuin maar bent u het sproeien in de zomer ook zo beu? Dan vindt u hier precies wat u zoekt. Maak van de tijd die u nu kwijt bent met sproeien weer vrije tijd – terwijl uw tuin toch groeit en bloeit als nooit tevoren! Maak kennis met de tuinbesproeiing van de toekomst. Maak samen met ons een besproeiingsplan op maat voor uw tuin! Wij geven u graag advies en laten diverse mogelijkheden zien, bijvoorbeeld…

 • Hoe u uw tuin perfect besproeit – met onopvallend ondergronds geïnstalleerde verzonken sproeiers…
 • Hoe u uw planten waterbesparend en doelgericht water geeft – druppelbesproeiing voor de meest uiteenlopende besproeiingstaken…
 • Hoe u het vanaf nu met een druk op de knop laat regenen – of, nog comfortabeler – de besproeiing volledig aan de computer overlaat, terwijl u slaapt of op vakantie bent…

En welke voordelen een moderne besproeiingsinstallatie u biedt…

 1. Comfort en tijdsbesparing: Een automatische besproeiingsinstallatie geeft vrijheid en het neerzetten van sproeiers, het slepen met slangen enz. is verleden tijd.
 2. Onafhankelijkheid: Met een automatische besproeiingsinstallatie bent u niet meer afhankelijk van buren of familie.
 3. Zuinigheid: Automatische besproeiingsinstallaties helpen, water te besparen en de kosten te verminderen. Met een druppelsysteem bijvoorbeeld bespaart u 2/3 aan water!
 4. Waardebehoud: Het is kostbaar dure planten, maar ook gazons of borders te moeten vervangen, omdat ze onvoldoende water krijgen.
 5. Onopvallend: Verzonken sproeiers zijn nagenoeg onzichtbaar en sproeien als ze niemand storen, bijv. ‘s nachts.
 6. Fascinerend: Het is verbazend om het te laten regenen ‘met een druk op de knop’!
 7. Goed voor probleemzones: Ook plaatsen waar geen regen valt, worden beter verzorgd, bijv. onder dakranden, op balkons en terrassen.
 8. Goede prijs-/kwaliteitverhouding: Comfortabele oplossingen zijn al voor enkele euro’s per m² realiseerbaar. De definitieve prijs is afhankelijk van de waterdruk, bodemgesteldheid en complexiteit van de installatie.
 9. Mooiere tuin: De belangrijkste reden! Een professionele besproeiingsinstallatie geeft uw planten en uw gazon gelijkmatig water. Het resultaat: een diepgroen gazon en gezondere, mooiere planten. Zo blijft uw plezier in tuinieren behouden!

Voor welke besproeiingsoplossing u ook kiest:
Wij verzekeren u dat u enthousiast zult zijn.