Niet iedereen die van zijn/haar tuin geniet, thuis of op het werk, heeft altijd tijd en/of zin om het noodzakelijke onderhoud te verrichten. ABO Tuin v.o.f. neemt u deze taak graag uit handen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om onderhoudswerkzaamheden te laten verrichten door ABO Tuin v.o.f.:

Per jaar
Meestal in het voorjaar een snoei- en onderhoudsbeurt wanneer uw tuin ontwaakt uit de winterperiode.
Werkzaamheden die worden verricht zijn: – snoeien hagen, bomen en heesters – afknippen vaste planten – verticuteren en bemesten van het gazon – bemesten van beplanting;

Per kwartaal
Ieder seizoen wordt de tuin ‘klaargemaakt’ voor het nieuwe seizoen. Werkzaamheden zijn, afhankelijk van het seizoen in redelijke mate vergelijkbaar met hierboven beschreven werkzaamheden, naar wens aangevuld met gazon maaien en/of onkruidverwijdering.

Per week
ABO Tuin v.o.f. zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar de tuin en dat het er te allen tijde piccobello bij ligt. Een plaatje bij uw huis en een strak visitekaartje voor uw bedrijf!
De drie hierboven beschreven opties zijn natuurlijk niet de enige mogelijke vormen van dienstverlening. Maatwerk is altijd mogelijk. Zo zijn andere tijdsintervallen of uit te voeren werkzaamheden altijd bespreekbaar. Belt u ons voor een afspraak en we gaan graag met u in gesprek over uw wensen!

Natuurlijk kunt u ook altijd voor incidenteel onderhoud een beroep doen op de dienstverlening van ABO Tuin v.o.f